Tipy, články, rekvalifikace

icon Je sklenice poloprázdná nebo poloplná aneb jak na přerámování

Vzpomínáte si ze svého dětství, když jste něco nechtěli jíst a rodiče vám říkali „Co by za to daly děti v Africe.“? Přesvědčilo vás to? Asi moc ne. Rodiče se snažili o přerámování – změnit váš pohled na neoblíbené jídlo. A tuto techniku si v dnešním článku přiblížíme.

icon Zvyk je železná košile: Jak se zbavit zlozvyku jednoduše v pěti krocích

Benjamin Franklin kdysi prohlásil: „I malá díra může potopit celou loď.“…

Jan Michelfeit, Sodexo

icon Sodexo Benefity: Se stravenkami se chodí na oběd častěji

Příspěvek na stravování je vůbec nejčastějším benefitem, který zaměstnanci…

Aneta Martišková, Edenred

icon Letní bilance volnočasových benefitů: Za hrady a zámky Češi letos utratili osmkrát více

Popularita volnočasových benefitů v letních měsících vytrvale rostla. Podle…

Eva Rakárová, ACE Consulting

icon Průzkumy ukazují, že stále neumíme oceňovat. Tady je pár tipů, jak na to.

Zkuste se teď zastavit a poctivě si odpovědět, do jaké míry souhlasíte s …

Zprava: Petr J. Kadidlo, zleva: Lenka Vacková, jednatelé ELA

icon Petr J. Kadidlo, ELA: Pokud má zaměstnanec osobní problémy, odnáší to celá firma

ELA (Employer Life Assistant) je asistenční ekosystém postavený na principu…

Lenka Kružíková a Michal Kankrlík

icon Lenka Kružíková, innogy: Implementace personálního systému může být náročná, ale vyplatí se

Energetická společnost innogy Česká republika měla vlastní HR systém…

Výpis 196208 z celkem 4142