Tipy, články, rekvalifikace

icon Věčně prázdná lednice a oběd jako luxus: Růst cen nutí Čechy šetřit na zdravém stravování

Náklady na stravování dále rostou. Řada Čechů kvůli nim šetří především na vyváženosti obědového menu. Strávníci přes poledne často vynechávají polévku i nápoj. Pokles návštěvnosti i menší ochotu utrácet registrují také sami provozovatelé. Až 67 % z nich muselo letos zdražovat. Polední menu…

Akademie odměňování

icon Akademie odměňování očima účastníků: legislativa, rady z praxe, lektoři s manažerskou zkušeností

Strategické a systémové řízení odměňování a benefitů dnes patří mezi…

Pavla Pavlíková, PCC

icon Špeky z Manažerské triády III – Pořád ten feedback. Je to fakt k něčemu?

Vedení lidí považuji za jednu z nejkrásnějších a zároveň nejobtížnějších…

The North Face

icon Kvalitní firemní dárky The North Face: investice, která se vyplatí

V dnešní konkurenčním prostředí hrají firemní dárky klíčovou roli při…

icon 5 tipů, jak pomoci pracovníkům překonat splín po návratu z dovolené

S koncem léta přichází i čas, kdy se pracovníci navracejí z …

Miroslav Rech, CEO společnosti MultiSport Benefit

icon Investice do pohybu může státu i firmám ušetřit desítky miliard ročně

Výdaje na zdravotní péči nás stojí každý rok více. Mezi lety 2010 a 2022 se…

Vladimír Fuchs, obchodní ředitel společnosti OKsystem

icon Vladimír Fuchs: Konkurence v IT je tvrdá, ale příležitosti obrovské. Uspěje ten, kdo se učí a inovuje

Český IT trh je pestrý, ale jen málo firem dokáže uspět jak v oblasti…

Výpis 113 z celkem 4130