Tipy, články, rekvalifikace

icon Čeští strávníci jsou v Evropě unikát. Milují meníčka a jsou citliví na kvalitu obsluhy

Průměrná cena oběda u nás atakuje hranici 200 korun. Češi proto sázejí na denní menu, které je pro 87 % z nich hlavním kritériem při výběru restaurace. V evropském srovnání jsou ale patrné rozdíly – zatímco v Belgii, Itálii či Francii se až 90 % strávníků zajímá o zdravější jídla, v Česku je to…

Pavla Pavlíková, PCC

icon Špeky z Manažerské triády II – jak vše nevymýšlet sám aneb táhnout nebo tlačit

Často slýchám názor, že schopnost vést druhé v sobě člověk buď má, nebo…

Laurent Laval, Arthur Hunt

icon Proč hledat svůj důvod bytí?

Všimli jste si někdy, jak často děláme rozhodnutí podle toho, co se od nás…

Petr Mikoláš, Up Benefity

icon Firemní kultura není káva zdarma - benefity mění svůj význam a firmy se učí jim rozumět

Benefity dnes nejsou jen příjemným bonusem, ale strategickým nástrojem, jak…

Výpis 2739 z celkem 4140