Tipy, články, rekvalifikace

icon Řízek, smažák a palačinky: Děti v restauracích stravujeme nezdravě, odborníci bijí na poplach

Dětská jídla má ve své nabídce přibližně polovina restaurací v České republice. Ačkoliv až 90 % Čechů by si přálo, aby stravovací zařízení nabízela dětem pestřejší a vyváženější jídelníček, realita jejich volby je často odlišná. Výběr rodičů se obvykle omezuje na několik oblíbených, avšak…

Kateřina Kotoušová a Milan Bobek, FBE

icon Leadership v době turbulencí: Rozhovor s Milanem Bobkem a Kateřinou Kotoušovou z FBE

Jak mohou dnešní lídři zvládat turbulence, které přináší rychle se měnící…

Gabriela Ivanco - Forvis Mazars

icon Finanční dopady zvýšení minimální mzdy

Minimální měsíční mzda se pro rok 2025 zvyšuje z 18 900 Kč na 20&…

Šárka Daňková, architektka, certifikovaná Specialistka v ergonomii

icon Bolest zad mě přiměla změnit pohled na ergonomii pracoviště

Zdravé pracovní prostředí podporuje nejen efektivitu a produktivitu, ale…

Pavla Pavlíková, PCC

icon 4 tipy pro radost a energii nejen v období adventu

Je tu opět čas adventní – čas rozjímání, úklidu v sobě i kolem sebe, ale…

Up benefity

icon Společná cesta do práce utužuje vztahy a šetří přírodu i peníze. Up Česká republika spouští službu Spolujízda

Společnost Up Česká republika, specialista na péči o zaměstnance, spouští…

icon Martin Rejhon, ICT Pro: Rovnováha mezi empatií a odvahou je základem komunikace každého manažera

Komunikace je základem úspěšného manažera, který musí nejen rozumět své…

Výpis 4052 z celkem 4097