Tipy, články, rekvalifikace

icon Rozdíly v cenách obědů rostou napříč regiony. Ve Zlíně stojí o 49 korun méně než v Praze

Po měsících nepřetržitého zdražování růst cen obědů v Česku zpomaluje. Podle Edenred Restaurant Indexu v březnu obědové menu průměrně vyšlo na 194 Kč. V březnu rostly ceny nejpomaleji od začátku roku. Některá krajská města, jako Karlovy Vary, Jihlava nebo Hradec Králové, dokonce hlásí pokles.…

icon Obezita může stát víc než covid. Náklady porostou na stovky miliard, prevencí je podpora pohybu i dostupných benefitů

Více než 60 % Čechů má nadváhu, přes 40 % nesportuje a více než čtvrtina…

Když sklad není jen sklad, ale součást strategie

icon Když sklad není jen sklad, ale součást strategie

Možná to zní jako malý detail. Sklad. Regály. Úklidový vozík. Krabice,…

Lucie Paulíčková, Deputy CEO společnosti Tesena

icon Pro mladé je work-life balance důležitější než plat. Trendem je půlroční tvůrčí volno

S nástupem generace Z na pracovní trh nabývá work-life balance -…

Erik Pikna, Arthur Hunt Czech republice

icon Reverse mentoring jako cesta ke smysluplnější práci

Ve firemní kultuře, kde stále převládá hierarchie, přináší koncept reverse…

Stéphane Nicoletti, Groupe Up

icon Práce ničí psychiku mladých, zaměstnavatelé jejich duševní zdraví neřeší

Po duševní stránce se výborně cítí jen 1 z 10 zaměstnanců, výrazně…

Výpis 4052 z celkem 4118