Tipy, články, rekvalifikace

icon Na každodenní teplý oběd dosáhne méně než šestina zaměstnanců. Může za to zdražování

Češi si v práci dopřávají teplé obědy stále méně. V jídelně nebo restauraci obědvá každý pracovní den jen 16 % zaměstnanců. Téměř polovina na oběd do jídelny nebo restaurace nechodí vůbec. Roste naopak obliba svačin a hotových polotovarů ze supermarketů, které však výživovou hodnotu oběda dlouhodobě…

Martina Machová, HR ředitelka Sodexo Benefity

icon I přes zdražování se rodiny na nový školní rok dívají optimisticky

Zatímco jednorázové náklady spojené s pořízením výbavy na nadcházející…

Svatava Petříková

icon Česká spořitelna úspěšně digitalizuje své HR procesy díky implementaci nového personálního systému

Česká spořitelna se vydala na cestu digitální transformace svých HR…

Remarkable

icon Zlepšete spolupráci týmů s novým konceptem od Remarkable

Na jaře letošního roku vykvetla nová firma, která se svým vznikem přináší…

Martin Kalenda, zakladatel Image Lab

icon Martin Kalenda, Image Lab: Řídit projekty se musí jejich lídři naučit

Zavádění změn a řízení nových projektů nemusí být vždy zcela jednoduché. A…

Microsoft

icon Ve kterých krajích je o home office největší zájem? Microsoft porovnal české regiony

Home office se stal běžně diskutovaným tématem nejen v zahraničí, ale i u…

Výpis 6678 z celkem 3999