Tipy, články, rekvalifikace

icon Za stravování v práci si Češi dali trojku. Chuť i kvalita nedobrovolně ustupují ceně

Čeští zaměstnanci vnímají výrazné rezervy ve svém stravování během práce. Kdyby jej měli oznámkovat jako ve škole, nejčastěji by si dali trojku. Vyplývá to z průzkumu Barometr zaměstnanců společnosti Up Česká republika. Celkově jde dokonce o horší výsledek, než ukázaly výsledky stejného…

Pavla Pavlíková, PCC

icon Radost jako klíč k úspěchu - 3 tipy na lepší rok

Začíná další rok a všichni doufáme, že bude lepší než ten loňský. V tomto…

Práce zhoršuje lidem fyzické i duševní zdraví, jeho podpora může i motivovat

icon Práce zhoršuje lidem fyzické i duševní zdraví, jeho podpora může i motivovat

Ovlivňuje práce tělesné a duševní zdraví? Bezesporu. Podle aktuálního…

Pavel Suchánek, IKEM

icon Správné stravování ve firmách: klíč k boji proti civilizačním nemocem

České zdravotnictví čelí vážným výzvám, jako jsou stárnutí populace, nárůst…

Daniel Čapek, Pluxee

icon Pluxee: Limit na volnočasové benefity bude vyšší. Významně vzrostou ty zdravotní

Zastropování nefinančních volnočasových benefitů částkou ve výši poloviny…

Zdraví zaměstnanců jako priorita s Up benefity

icon Zdraví zaměstnanců jako priorita s Up benefity

Věděli jste, že zdraví Vašich zaměstnanců může mít přímý dopad na jejich…

Valxon - Úvodní fotka

icon Digitální dárky: Budoucnost firemních benefitů

Ve spolupráci s kreativní reklamní agenturou Valxon jsme vám v minulosti…

Výpis 6678 z celkem 4131