Tipy, články, rekvalifikace

icon Za dvě stovky na oběd už i v Brně. Hlavní jídlo nás měsíčně stojí až desetinu mzdy

Podle Edenred Restaurant Indexu Češi za obědové menu v restauracích a kantýnách v březnu průměrně zaplatili 187,2 koruny, tedy o korunu a 20 haléřů více než v únoru. Ceny obědů se tak po mírném poklesu vrátily na prosincovou úroveň. Vedle Prahy však za obvyklý oběd zaplatíme přes…

Andrea Černá, Deloitte

icon Diverzita a inkluze jako softové téma? Omyl, jděte na to přes data!

Téma diverzity a inkluze je většinou považováno za tzv. měkké, nikoliv…

Stéphane Nicoletti: S benefity není spokojeno téměř 40 % zaměstnanců.

icon Jak na odměňování a péči o zaměstnance?

Současná doba je plná paradoxů. Na jedné straně rekordní inflace, která…

Andrej Lobotka, TAYLLORCOX

icon Monitorování služebních vozidel pomocí GPS

Častým způsobem sledování zaměstnanců je monitorování služebního vozidla…

Jitka Kouba, Grafton

icon Vysoká fluktuace trápí větší polovinu firem, důvodem je nejčastěji nízká mzda

Problémy se zvýšenou fluktuací dnes řeší větší polovina firem. Hlavním…

Martin Kořínek, Ph.D., jednatel GRAMMER CZ

icon Martin Kořínek, GRAMMER: Lean změnil náš přístup k práci i k lidem

Společnost GRAMMER CZ, součást globálního koncernu, se specializuje na…

Výpis 92104 z celkem 4081