Tipy, články, rekvalifikace

icon Velké půlroční srovnání cen obědů: Ve kterých regionech se najíte nejlevněji?

V průběhu prvního pololetí stoupla průměrná cena oběda o 2,7 % na 182,4 koruny. Ve srovnání s druhou polovinou loňského roku, kdy v důsledku inflace ceny poledního menu napříč republikou vzrostly o více než desetinu, tak došlo k výraznému zpomalení zdražování. Vyplývá to z Edenred Restaurant Indexu…

NegotiCON 2023

icon Jan Mexo Řehák: Vyjednávání není jen o talentu, ale především o tréninku

Vyjednávání je disciplína, s kterou se všichni setkáváme denně, přestože si…

David Dušánek, TREXIMA

icon Work-life balance je pro žáky posledních ročníků středních škol prioritou. Zaměstnavatelé by s tím měli počítat

Žáci posledních ročníků středních škol nedávno opustili školní lavice a…

Martina Machová, personální ředitelka Sodexo ČR

icon Martina Machová, Sodexo: Trendem v rozvoji benefitů je investice do zdraví a vzdělávání

Podle průzkumu společnosti Sodexo je patrné, že preference zaměstnanců a…

Povinnost ochranných nápojů se týká nejen horníků

icon Není to jedno aneb vybíráme ochranný nápoj pro zaměstnance

Nejen horníci a skláři mají nárok na tzv. ochranné nápoje. Vodu nebo…

Michal Hink, Denisa Višňovská, Lubomír Šilhavý, Pavel Novák, Vanda Kofroňová

icon Průnik mezi kancelářským a osobním životem se zvětšuje

Savills a provozovatel servisovaných center WorkLounge pořádali diskuzi na…

Stéphane Nicoletti: S benefity není spokojeno téměř 40 % zaměstnanců.

icon Češi mění kvůli krizi nákupní zvyky. Letáky ještě posilují, lidé nakupují víc do zásoby a jen to nezbytné

Dlouhodobý pokles reálných mezd už musela velká většina českých zaměstnanců…

Výpis 7991 z celkem 3999